ProTREND

Kehittyneen teknologian käyttö sekä vuosien tuotantokokemus ovat mahdollistaneet meidät valmistamaan nosto-ovia kiistattomilla valttikorteilla. Tarkasti suunniteltu design ja korkealuokkaiset komponentit tekevät ProTrend-sarjan ovista näyttäviä, luotettavia sekä turvallisia pitkäksi aikaa.

proplus-and-protrend-door-profile

Thermal-icon-grey

ENERGIATEHOKAS DESIGN/h4>

Kulmatangoissa on piilotettu kiinnitys:

Ne asennetaan aukeavan osan taakse siten, etteivät ne ole yhteydessä ulkotilaan eivätkä siten välitä kylmyyttä sisälle. ProTrend-sarjan ovet ovat erinomaisia lämmön eristämisessä, sillä niissä ei ole käytetty jäätyviä komponentteja.

protrend-1

draught-icon

SUOJAUS ILMAVIRROILTA

Säädettävät ohjausrullan kannakkeet mahdollistavat ovipaneelin asentamisen aukon lähelle, estäen ilmavirrat ja pitäen tilan lämpöeristettynä.

protrend-2

maintenance-icon-grey

PITKÄ ELINKAARI

Nosto-ovissa käytettyjen jousten elinkaari on 25 000 nosto/laskukertaa, mikä vastaa 17 vuoden käyttöä neljällä nosto/laskukerralla päivässä. Oviin voidaan asentaa 100 000 nosto/laskukerran jouset jos ovia käytetään runsaasti joka päivä.

SPRING

ensured-safety-icon-grey

TAATTU TURVALLISUUS

Teollisuuden nosto-ovien standardikomponentteihin kuuluu laite, joka estää ovipaneelin tippumisen jousen rikkoutuessa. Erikoiskannakkeiden käyttö estää ovipaneelin tippumisen kaapelin katketessa.

EFFECTIVE-SAFETY

ideal-solution-icon-grey

HELPPO ASENNUS

Säädettävä yhdistysliitin mahdollistaa varren osien kääntämisen suhteessa toisiinsa, varmistaen yhtenäisen kaapelitiukkuuden. Se helpottaa nosto-oven asentamista.

PROTREND-3

long-life-icon-grey

KESTÄVÄT NIVELET

Raidesysteemissä on käytetty kestäviä niittiniveliä. Nämä nivelet eivät vahingoita raiteiden galvanoitua anti-korroosiopinnoitetta. Rullaimet pyörivät kiskoilla sulavasti, sillä pullistumia ei ole.

PROTREND-4

Luotettavuus – Paneelin Rakenne

Nosto-oviimme voit luottaa vuosia

Tuottaessaan kerrospaneeleita Gardiset käyttää galvanoitua 0,4mm paksua teräslevyä. Tämä takaa ovipaneelin luotettavuuden ja kestävyyden. 16 μm paksu sinkkipäällyste ja kaksikerroksinen 25-35 μm paksu polymeeripäällyste suojaavat kerrospaneelien pintaa mekaanisilta vaurioilta ja sateelta. Gardiset-paneelin etupuoli on päällystetty polyamidipartikkelein muunnetulla polyuretaanipinnoitteella (PUR-PA). Kyseinen pinnoite:

 • kestää hyvin naarmuja ja lovia mekaanisen vian sattuessa
 • kestää loistavasti lämpötilan ja kosteuden vaihteluita
 • on kova ja elastinen
 • on erittäin korroosion kestävä
 • kestää pesuaineita ja kemikaaleja

Autotallin ovet sisältävät komponentteja, joilla on loistavat antikorroosio-ominaisuudet, mikä pidentää ovien elinikää:

 • ruostumattomasta teräksestä tehdyt rullakannakkeet ja keskisaranat
 • maalatut sivulistat ja vääntöjouset
 • erikoispaketti erityisen kosteisiin tiloihin

Itsenäisesti akreditoidussa laboratoriossa Rebublican Unitary Enterprise BeINIIS –instituutissa (Minsk) suoritetuissa testeissä todettiin, että Alutech-ovipaneeli kestää suolasumua 750 tuntia. Tämä vastaa noin 15 vuoden käyttöä rannikko-olosuhteissa, kuten Pietarissa, Makhachkalassa, Murmanskissa, Arkhangelskissa, Vladivostokissa, Magadanissa, Okhotskissa, Novorossiyskissa, Sochissa ja niin edelleen.

Kestävyys

Erinomaiset lujuusominaisuudet

45mm paksujen Gardiset kerrospaneelien rakenne takaa hyvän suojan tuulta ja iskuja vastaan:

 • Sekä ulkoinen että sisäinen kerrospaneelin teräskerros on kiinnitetty paneelin ylä- ja alaosasta. Tämä estää paneelien erkaantumisen, kun se kuumenee auringossa. Tämä on tärkeää eteläisissä maissa ja tummissa ovissa.
 • Paneelin rakenne varmistaa niiden itseohjautumisen oikeaan asentoon. Tämä takaa paneelien tiukan kiinnittymisen toisiinsa, joka parantaa niiden lujuutta ja lämmöneristystä. Se myös merkittävästi helpottaa asennusta ja ehkäisee virheitä ovipaneelin kokoamisessa.
 • Ruuvien kiinnityspisteet on ulomman ja sisemmän teräslevyn liitoskohdassa (4 metallikerrosta). Tämä tekee liitoksesta vahvemman, mikä estää saranoiden vääntymisen. Teräslevyjen luja sisäinen liitos tekee mahdottomaksi paneelien irtoamisen oven äkillisen laskun sattuessa.

Kiinnoistuitko tuotteesta? Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Ota yhteyttä täyttämällä lomake!

G-Nosto-ovet-Logo3