ProPLUS

ProPlus-sarjan ovet ovat ideaalinen ratkaisu energiatehokkaille rakennuksille sekä kohteisiin, joissa on korkea ilmankosteus. ProTrend-sarjan valttien lisäksi ProPlus tuo vielä parannetun lämmöneristyksen, vahvuuden sekä kestävyyden syöpymistä vastaan.

proplus-and-protrend-door-profile

Thermal-icon-grey

ERINOMAINEN LÄMMÖNERISTYS

45mm paksu paneeli on lupaus erinomaisesta lämmöneristyksestä. ProPlus-sarjan ovien lämmönläpäisy on 0,94 W/(m2K), mikä vastaa 65cm paksun seinän lämmöneristystä. Nämä ovet säilyttävät lämmön ja sopivat erinomaisesti tiloihin, joissa on tarkat vaatimukset lämpötilan suhteen.

PANEL

reliable-sealing-grey

LUOTETTAVA TIIVISTYS

Joustavasta ja jäätymättömästä materiaalista (EPDM) valmistettuja tiivisteitä käytetään ovien ulkoreunoilla, jotta ovet ovat kiinni ollessaan tiiviitä. Alaosan moniosainen tiiviste pitää huolen, ettei sadevesi, lumi tai pöly pääse sisään. Stopparit suojelevat alatiivistettä liialliselta paineelta ja suojelevat optisia sensoreita vahingolta.

reliable-sealing-image

tested-durability-icon-grey

KESTÄVYYS SYÖPYMISTÄ VASTAAN

Ohjausrullan kannakkeet ja saranat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne kestävät korroosiota erinomaisesti. Monikerroksisen paneelipinnoitteen ja maalattujen sivulista ansiosta ALUTECH/GÜNTHER ovipaneeli kestää 750 tuntia ns. suolasumua, joka vastaa viittätoista vuotta käyttöä rannikkoalueilla ja saastuneilla teollisuusalueilla.

stainless-accessories

reliable-connection-grey

Luotettavat paneeliliitokset

”Taitettu levy”-tyyppiset erikoissaranat tuovat oviin vahvat liitokset oven paneelien välille. Testaus on osoittanut, että saranat kestävät 7000 N tai 715kg. Saranoiden taipuminen ja vääristäminen on estetty.

HINGE

high-wind-icon-grey

KESTÄVYYS TUULTA VASTAAN

Kerrospaneelien paksuus on oven vahvuuden ja vakauden perusta tuulta ja iskua vastaan. Tuulikuorman kestävyys on luokiteltu neljänteen luokkaan EN12424-standardien mukaan. Tämä tarkoittaa, että ovet kestävät tuulen nopeutta 120km/h asti. Ovet on testattu Rosenheim-instituutissa.

DOOR

long-life-icon-grey

MUTKATON TOIMINTA

Kun avattavan osan leveys on yli 5m, ovet on varustettu kaksiosaisilla ohjausrullan kannakkeilla sekä erikoisprofiileilla vahvuuden takaamiseksi. Nämä ekstravarusteet sisältyvät tuotteen hintaan ja ne takaavat pitkäaikaisesti toimivan jatkuvan käytön maksimipainoisille oville.

BRACKET

Luotettavuus – Paneelin Rakenne

Nosto-oviimme voit luottaa vuosia

Tuottaessaan kerrospaneeleita Gardiset käyttää galvanoitua 0,4mm paksua teräslevyä. Tämä takaa ovipaneelin luotettavuuden ja kestävyyden. 16 μm paksu sinkkipäällyste ja kaksikerroksinen 25-35 μm paksu polymeeripäällyste suojaavat kerrospaneelien pintaa mekaanisilta vaurioilta ja sateelta. Gardiset-paneelin etupuoli on päällystetty polyamidipartikkelein muunnetulla polyuretaanipinnoitteella (PUR-PA). Kyseinen pinnoite:

 • kestää hyvin naarmuja ja lovia mekaanisen vian sattuessa
 • kestää loistavasti lämpötilan ja kosteuden vaihteluita
 • on kova ja elastinen
 • on erittäin korroosion kestävä
 • kestää pesuaineita ja kemikaaleja

Autotallin ovet sisältävät komponentteja, joilla on loistavat antikorroosio-ominaisuudet, mikä pidentävät ovien elinikää:

 • ruostumattomasta teräksestä tehdyt rullakannakkeet ja keskisaranat
 • maalatut sivulistat ja vääntöjouset
 • erikoispaketti erityisen kosteisiin tiloihin

Itsenäisesti akreditoidussa laboratoriossa Rebublican Unitary Enterprise BeINIIS –instituutissa (Minsk) suoritetuissa testeissä todettiin, että Alutech-ovipaneeli kestää suolasumua 750 tuntia. Tämä vastaa noin 15 vuoden käyttöä rannikko-olosuhteissa, kuten Pietarissa, Makhachkalassa, Murmanskissa, Arkhangelskissa, Vladivostokissa, Magadanissa, Okhotskissa, Novorossiyskissa, Sochissa ja niin edelleen.

Kestävyys

Erinomaiset lujuusominaisuudet

45mm paksujen Gardiset-kerrospaneelien rakenne takaa hyvän suojan tuulta ja iskuja vastaan:

 • Sekä ulkoinen että sisäinen kerrospaneelin teräskerros on kiinnitetty paneelin ylä- ja alaosasta. Tämä estää paneelien erkaantumisen, kun se kuumenee auringossa. Tämä on tärkeää eteläisissä maissa ja tummissa ovissa.
 • Paneelin rakenne varmistaa niiden itseohjautumisen oikeaan asentoon. Tämä takaa paneelien tiukan kiinnittymisen toisiinsa, joka parantaa niiden lujuutta ja lämmöneristystä. Se myös merkittävästi helpottaa asennusta ja ehkäisee virheitä ovipaneelin kokoamisessa.
 • Ruuvien kiinnityspisteet on ulomman ja sisemmän teräslevyn liitoskohdassa (4 metallikerrosta). Tämä tekee liitoksesta vahvemman, mikä estää saranoiden vääntymisen. Teräslevyjen luja sisäinen liitos tekee mahdottomaksi paneelien irtoamisen oven äkillisen laskun sattuessa.

Kiinnoistuitko tuotteesta? Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Ota yhteyttä täyttämällä lomake!

G-Nosto-ovet-Logo3