Teollisuuden nosto-ovi

Gardiset teollisuuden nosto-ovi

ALUTECH/GÜNTHER teollisuuden nosto-ovilla on useita kiistattomia valtteja: helppokäyttöisyys, varmuus, turvallisuus, tiiviys sekä erinomainen lämmöneristys. Runsas valikoima lisävarusteita sekä erilaisia paneelivaihtoehtoja auttaa sinua valitsemaan sopivan nosto-oven mihin tahansa teolliseen tilaan.

Teollisuuden nosto-oven voi asentaa lähes mihin vain: oli kyseessä sitten tila, joka on ruuhkainen, ilmaltaan kostea tai suljettava aukko suuri. ALUITECH/GÜNTHER ovissa on vahvistettu rakenne ja ne on valmistettu syöpymistä kestävistä materiaaleista. Tällä varmistetaan, että ovia voidaan käyttää turvallisesti ja varmasti koko niiden elinkaaren ajan.

ERINOMAINEN TIIVISTYS

Pakkasenkestävä ja joustavuuden äärimmäisissäkin lämpötiloissa säilyttävä EPDM tiiviste kiertää koko oviaukon. Kaksisiipiset erikoistiivisteet ylä- ja sivureunoilla parantavat merkittävästi ilmantiiveyttä sekä lämmöneristyskykyä siipien väliin muodostuvan ilmakammion ansiosta.

Prestige mallin ovet kuuluvat testatusti parhaaseen ilmantiiveysluokkaan (luokka 5. luokka/EN12426 standardi).

SIVUKISKOJEN ASENNUS SISÄSEINÄÄN

Sivukisko sekä tiivisteet asennetaan Prestige-mallin ovissa sisäseinään, jonka ansiosta sivukisko ei ole suorassa kosketuksessa ulkoilmaan ja estää näin kylmän ilman siirtymisen sisätiloihin sitä kautta. Tämä ominaisuus lisää oven lämmöneristyskykyä sekä suojaa sivukiskoja myös ulkoilman kosteudelta.

PITKÄKESTOINEN SUOJAAVA PINNOITE

Suojaava usean kerroksen pinnoite kerrospaneeleissa ja maalatut sivulistat antavat erinomaisen suojan korroosiota vastaan.

ALUTECH kerrospaneeli läpäisee riippumattoman testilaboratorion suorittaman 750 tunnin suolasumutestin joka vastaa 15 vuoden käyttöikää rannikkoalueilla.

RUOSTUMATTOMAT OSAT

(vain ProPlus sarja)

Keskisaranat ja Tupla sivurullien kannakkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa korkean korroosiosuojan sekä ovien luotettavan toiminnan, myös kiinteistöissä joissa vallitsee korkea ilman kosteus.

Ruostumattomat osat kuuluvat Prestige mallin vakiovarusteisiin ilman lisäveloitusta.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin teemme teille tarjouksen!

ProTREND

Turvalliset ja käytännölliset nosto-ovet on valmistettu 40mm kerrospaneeleja sekä galvanoituja teräskannakkeita ja -saranoita käyttäen. Edulliset ProTrend-ovet on suunniteltu erityisesti kovaa käyttöä varten, ja ne ovatkin siten sopivia teollisuuslaitoksiin. Ovet varmistavat turvallisen työskentelyn: tasapainotusmekanismi on osa vakiovarustelua ilman lisämaksua. Ovien jousten käyttöikä on 25 000 nosto/laskukertaa ja vankka rakenne on suunniteltu kestämään vuosien käytön. ProTrend-mallin nosto-ovet ovat sekä edullinen että turvallinen vaihtoehto.

AluTrend-mallin panoraamaovet on valmistettu 40mm paksuista alumiinipaneeleista. Niillä saat luotua tyylikkään julkisivun edulliseen hintaan.

Ominaisuudet

 • Kerrospaneelin paksuus 40mm
 • Lämmönläpäisykerroin 1,35W/(m2K)
 • Ohjausrullan kannakkeet ja saranat on valmistettu galvanoidusta teräksestä
 • Täyttää eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset
 • Jousien elinikä 25000 nosto/laskukertaa
 • Oven maksimikoko on 7000 mm x 6000 mm

ProPLUS

Hyvin eristetyt, kestävät ja korkealaatuiset ovet on valmistettu 45mm paksuja kerrospaneeleja käyttäen, jotka varmistavat erinomaisen lämmöneristyksen kohteeseesi. ProPlus-mallin ovet ovat toimineet menestyksekkäästi maissa joissa ilmasto on luontaisesti kylmempi – esimerkiksi Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat ja ohjausrullan kannakkeet kestävät korroosiota erinomaisesti, tehden niistä hyvän ratkaisun alueille joissa ilmankosteus on korkea, kuten autopesulat, rannikkoalueet sekä teollisuusalueet.
ProPlus on laadun ja toimivuuden tae.

Panoraamaovia on kolmea eri mallia: kevyt ja sulava AluLine, klassinen AluPro sekä parannetulla lämmöneristyksellä varustettu AluTherm.

Ominaisuudet

 • Kerrospaneelin paksuus 45 mm
 • Lämmönläpäisykerroin 1,00 W/(m2K)
 • Ohjausrullan kannakkeet ja saranat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • Täyttää eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset
 • Jousien elinikä 25000 nosto/laskukertaa
 • Oven maksimikoko on 8000 mm x 7000 mm

TEOLLISUUDEN NOSTO-OVET PANEELITYYPIT

S-PANEELI

Moderni paneelityyppi, jossa vaakakaaret on tasaisten etäisyyksien päässä toisistaan. Symmetrisen sijoittelun ansiosta liitokset ovat täysin huomaamattomia.

10 standardiväriä ilman lisämaksua

AALTOKUVIO

Elegantit mikroaallot ovipaneelin päällä korostavat modernia arkkitehtuuria. Mikroaaltokuviointi peittää vähäisen vahingon oven maali- ja lakka-päällysteeseen pitäen huolen, että nosto-ovi pysyy näyttävänä pitkään.

Paneelin ulkoinen pinta: Woodgrain (2 standardia väriä), Smooth (2 standardia väriä)
Puun pintakäsittelyvärit: KIRSIKKA, TUMMA TAMMI, VAALEA TAMMI

AluPro käytännölliset panoraamaovet

AluPro-sarjan panoraamaovet ovat vankkoja, luotettavia sekä käytännöllisiä alumiiniovia runsaalla valikoimalla lasitus- ja lisätarvikevalikoimalla.

26mm kaksinkertainen akryylilasitus (iskunkestävää akryylia maksimiläpinäkyvyydellä)

3mm yksittäinen akryylilasitus (iskunkestävää akryylia maksimiläpinäkyvyydellä)

26mm alumiinikomposiitti täytöllä (paneeli tehdään kahdesta alumiinilevystä stukki-kohokuvioin ja täytetään polyuretaanivaahdolla)

3mm alumiinikomposiittilasitus (paneeli tehdään kahdesta alumiinilevystä ilman kohokuviointia ja täytetään polyeteenillä kovassa paineessa)

AluTherm eristetyt panoraamaovet

Eristetyt AluTherm-sarjan alumiiniovet eivät vain näytä hyvältä, vaan ne myös mahdollistavat tehokkaan lämmöneristyksen.

25mm kolminkertainen akryylilasitus (iskunkestävää akryylia maksimiläpinäkyvyydellä)

26mm kaksinkertainen akryylilasitus (iskunkestävää akryylia maksimiläpinäkyvyydellä)

26mm alumiinikomposiitti täytöllä (paneeli tehdään kahdesta alumiinilevystä stukki-kohokuvioin ja täytetään polyuretaanivaahdolla)

Asennus­vaihtoehdot

Teollisuuden nosto-oven asennus

Gardiset nosto-ovet voidaan asentaa lähes kaikkiin teollisuuden kiinteistöihin. Gardiset teollisuuden nosto-ovet voi asentaa kymmenellä eri tavalla:

1. Vakioasennus on yleisin asennusvaihtoehto. Vakioasennuksessa vääntöjouset ovat oven yläpuolella ja ovi aukeaa suorassa kulmassa.

Vakioasennus

2. Pysty- ja korkea-asennusvaihtoehtoa voidaan käyttää korkeissa tiloissa.

Korkea asennus yläjousella

Korkea-asennus alajousella

Pystyasennus yläjousella

Pystyasennus alajousella

3. Mikäli katto on viisto, siihen käy täydellisesti kalteva asennusvaihtoehto.

Kalteva asennus

Kalteva matala asennus

Kalteva korkea asennus yläjousella

Kalteva korkea asennus alajousella

4. Mikäli tila on matala, siihen käy matala asennus.

Matala asennus

Käyttö­vaihtoehdot

Runsas valikoima lisätarvikkeita

Saat ALUTECH/GÜNTHER-nosto-oveesi runsaasti erilaisia lisätarvikkeita, joilla voit tehdä haluamiasi lisäyksiä, lisätä tilasi suojausta ja miellyttävyyttä tai pidentää ovien elinkaarta vaikeissa olosuhteissa.

OSASARJA KORKEAN ILMANKOSTEUDEN TILOIHIN

Oviin, joita käytetään korkean ilmankosteuden paikoissa, kuten autopesulat, saa erikoisesti syöpymistä kestävän sarjan osia. Sarjaan kuuluu suojaavasti päällystetyt raiteet sekä ruostumattomat metalliosat.

SUOJAUS LUVATONTA KÄYTTÖÄ VASTAAN

Murtoestolaite on saatavilla erityissuojaksi murtautumista sekä varkautta vastaan. Laite tarjoaa suojausta oven murtamista vastaan. Jos ovea koitetaan murtaa, laite estää oven avaamisen tehokkaasti ja estää siten sisäänkäynnin tilaan.

AVAINLUKKO-OMINAISUUS LISÄTURVAKSI

Lukkoja tarjotaan rakennuksiin, joissa ei ole erillistä sisäänkäyntiä. Lukolla voit avata sekä sulkea oven kummalta puolelta tahansa avainta käyttäen.

IKKUNAT

Luontainen valo ikkunoista on lisäetu nosto-oviin. Erilaiset ikkunat tuovat säästöä valaistuskuluissa tuotanto- ja pajatyyppisissä tiloissa samalla sopien arkkitehtuuriin erinomaisesti.