RULLAKALTERIT

Rullakaltereilla on monta käyttötarkoitusta

Gardiset-rullakalterit ovat taloudellinen ratkaisu vaativampaankin käyttökohteeseen. Ne antavat murtosuojaa omaisuudelle ja suojaa ilkivaltaa vastaan. Käyttökohteina muun muassa ostoskeskukset, supermarketit, ravintolat ja baarit sekä liikehuoneistot, maanalaiset autotallit ja pysäköintialueet.

Komponentit

Gardiset -rullakalterit valmistetaan laadukkaasta alumiiniseoksesta, joten pursotetun säleprofiilin käyttöikä on huomattavan pitkä. Riippuen oviaukon leveydestä rullakalterit voidaan vahvistaa vahvikeprofiileilla. Laadukkaiden komponenttien ansiosta Gardiset-rullakalterit säilyttävät muotonsa vuodesta toiseen.

Käyttötavat

Gardiset-rullakaltereissa käyttötavoista on valittavana veivi- tai moottorikäyttö. Pienimpiin malleihin voidaan haluttaessa valita myös jousikäyttö, kuten esimerkiksi kapeisiin oviaukkoihin. Valitessasi moottorikäytön, rullakalteria on mahdollista ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäätimellä. Lisäksi se voidaan integroida rakennuksen ohjausjärjestelmään, kuten palohälytysjärjestelmään, joka saa rullakalterin avautumaan tarvittaessa automaattisesti. Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja moottorivalmistajan kotisivuilta.

LINKKI SOMFYN SIVUILLE

Rullakalteri mallit

AEG-56-image

AEG-84-image

AEG 56
Korkeus
Profiilin paksuus1
Säleen paino (1 m/kg)
Säleen paino (1 m^2/kg)
Säleiden määrä (/m)
56 mm
3,5 mm
0,348 kg
6,2 kg0
17,86 kpl
AEG 84
Korkeus
Profiilin paksuus1
Säleen paino (1 m/kg)
Säleen paino (1 m^2/kg)
Säleiden määrä (/m)
84 mm
19 mm
0,598 kg
7,14 kg0
11,9 kpl

rullakalteri2

G-rullakalterit-logo