Rullakalterit

Rullakaltereilla on monta käyttötarkoitusta

Gardiset-rullakalterit ovat taloudellinen ratkaisu vaativampaankin käyttökohteeseen. Ne antavat murtosuojaa omaisuudelle ja suojaa ilkivaltaa vastaan. Käyttökohteina muun muassa ostoskeskukset, supermarketit, ravintolat ja baarit sekä liikehuoneistot, maanalaiset autotallit ja pysäköintialueet.

Komponentit

Gardiset -rullakalterit valmistetaan laadukkaasta alumiiniseoksesta, joten pursotetun säleprofiilin käyttöikä on huomattavan pitkä. Riippuen oviaukon leveydestä rullakalterit voidaan vahvistaa vahvikeprofiileilla. Laadukkaiden komponenttien ansiosta Gardiset-rullakalterit säilyttävät muotonsa vuodesta toiseen.

Käyttötavat

Gardiset-rullakaltereissa käyttötavoista on valittavana veivi- tai moottorikäyttö. Pienimpiin malleihin voidaan haluttaessa valita myös jousikäyttö, kuten esimerkiksi kapeisiin oviaukkoihin. Valitessasi moottorikäytön, rullakalteria on mahdollista ohjata avainkytkimellä, seinäkytkimellä tai kaukosäätimellä. Lisäksi se voidaan integroida rakennuksen ohjausjärjestelmään, kuten palohälytysjärjestelmään, joka saa rullakalterin avautumaan tarvittaessa automaattisesti. Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja moottorivalmistajan kotisivuilta.

RULLAKALTERI MALLIT

AEG 56

Korkeus 56mm
Profiilin paksuus1 13,5mm
Säleen paino (1 m/kg) 0,348kg
Säleen paino (1 m^2/kg) 6,2kg0
Säleiden määrä (/m) 17,86 kpl

AEG 84

Korkeus 84mm
Profiilin paksuus1 19mm
Säleen paino (1 m/kg) 0,598kg
Säleen paino (1 m^2/kg) 7,14kg0
Säleiden määrä (/m) 11,9 kpl