TREND

Paneelin paksuus 40mm

Trend nosto-ovi on edullinen, turvallinen ja luotettava ovi

classic-door-profile

Nosto-ovi kierrejousella

trend-door-profile

Nosto-ovi pystyjousella

wide-installation-opportunities

USEAMPI ASENNUSVAIHTOEHTO

Sivukiskot sekä niiden suojalevyt voidaan Trend -mallin ovissa sijoittaa myös aukkoon, jonka ansiosta ovi on mahdollista asentaa myös jopa 50 mm leveämpään aukkoon kuin se on mitoitettu.

Sivukiskojen suojalevyt on valmistettu kuumagalvanoidusta teräksestä, joka polttomaalattu valkoiseen vakioväriin RAL9016. Halutessanne sivukiskojen suojalevyt voidaan maalauttaa samaan väriin ovipaneelin kanssa, joka antaa ovelle viimeistellyn ilmeen.

INSTALLATION-IMAGE

resistance-to-corrosion-icon

SUOJA KORROOSIOTA VASTAAN

Kovalla vesisateella vesi voi kerääntyä oven alapuolelle. Sivukiskojen muovipohja vähentää korroosion vaikutusta näissä tilanteissa sekä auttaa säilyttämään oven näyttävän ulkonäön pidempään myös alueilla joissa vallitsee korkea ilmankosteus.

suoja-korroosiota-vastaan-image

long-life-icon

TOIMIVUUTTA PITKÄLLE TULEVAISUUTEEN

Jousi tasapainottaa ovipaneelin painoa, joka tekee isojen ja raskaidenkin ovien käytöstä helppoa ja kevyttä myös käsikäyttöisinä.
Jousen elinikä on vähintään 25000 nosto/laskukertaa, joka vastaa arviolta 17 vuoden käyttöikää 4:llä nosto/laskukerralla päivässä.

spring-mechanism-image

 effective-safety-icon

TOIMIVAA TURVALLISUUTTA

Kierrejousi on varustettu turvavarusteella, joka estää ovilehden putoamisen alas, mikäli jousi menee jostain syystä poikki. Tämä oven käyttäjälle turvallisuutta lisäävä ratkaisu kuuluu perusvarusteisiin ilman lisäveloitusta.

ALUTECH nosto-ovet täyttävät Eurooppalaiset nosto-oviin liittyvät turvallisuusstandardit
EN 13241-1, EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426.

toimivaa-turvallisuutta-image

 draught-protection

ILMATIIVIS RAKENNE

Säädettävät sivurullien kannakkeet mahdollistavat oven painautumisen tiukasti sivu- ja ylätiivisteitä vasten, joka suojaa vedolta ja auttaa pitämään lämmön sisätiloissa.

Oven oikeaoppinen säätö tulee tehdä asennuksen yhteydessä. Ilmantiiveyden varmistamiseksi säätö olisi syytä tarkastaa ja tehdä uudestaan aina muun huollon yhteydessä. Tiivisteiden ominaisuus yhdessä oikeiden säätöjen kanssa varmistavat rakenteen tiiveyden vuosiksi eteenpäin.

DRAUGHT-PROTECTION-IMAGE

silent-movement-icon

HILJAINEN KÄYNTIÄÄNI

Laakeroitujen rullien ansiosta ovi liikkuu kevyesti ja hiljaisesti.

Alutech ovissa käytettävät suojatut kuulalaakerit ovat suojassa pölyltä ja kosteudelta. Kuulalaakerit eivät vaadi uudelleen voitelua ja ovat luotettavia ja pitkäikäisiä.

silent-movement-image

Kiinnoistuitko tuotteesta? Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Ota yhteyttä täyttämällä lomake!

G-Nosto-ovet-Logo3