Trend

Trend nosto-ovi on edullinen, turvallinen ja luotettava ovi

USEAMPI ASENNUSVAIHTOEHTO

Sivukiskot sekä niiden suojalevyt voidaan Trend -mallin ovissa sijoittaa myös aukkoon, jonka ansiosta ovi on mahdollista asentaa myös jopa 50 mm leveämpään aukkoon kuin se on mitoitettu.

Sivukiskojen suojalevyt on valmistettu kuumagalvanoidusta teräksestä, joka polttomaalattu valkoiseen vakioväriin RAL9016. Halutessanne sivukiskojen suojalevyt voidaan maalauttaa samaan väriin ovipaneelin kanssa, joka antaa ovelle viimeistellyn ilmeen.

SUOJA KORROOSIOTA VASTAAN

Kovalla vesisateella vesi voi kerääntyä oven alapuolelle. Sivukiskojen muovipohja vähentää korroosion vaikutusta näissä tilanteissa sekä auttaa säilyttämään oven näyttävän ulkonäön pidempään myös alueilla joissa vallitsee korkea ilmankosteus.

TOIMIVUUTTA PITKÄLLE TULEVAISUUTEEN

Jousi tasapainottaa ovipaneelin painoa, joka tekee isojen ja raskaidenkin ovien käytöstä helppoa ja kevyttä myös käsikäyttöisinä.

Jousen elinikä on vähintään 25000 nosto/laskukertaa, joka vastaa arviolta 17 vuoden käyttöikää 4:llä nosto/laskukerralla päivässä.

TOIMIVAA TURVALLISUUTTA

Kierrejousi on varustettu turvavarusteella, joka estää ovilehden putoamisen alas, mikäli jousi menee jostain syystä poikki. Tämä oven käyttäjälle turvallisuutta lisäävä ratkaisu kuuluu perusvarusteisiin ilman lisäveloitusta.

ALUTECH nosto-ovet täyttävät Eurooppalaiset nosto-oviin liittyvät turvallisuusstandardit EN 13241-1, EN 12604, EN 12453, EN 12424, EN 12425, EN 12426.

ILMATIIVIS RAKENNE

Säädettävät sivurullien kannakkeet mahdollistavat oven painautumisen tiukasti sivu- ja ylätiivisteitä vasten, joka suojaa vedolta ja auttaa pitämään lämmön sisätiloissa.

Oven oikeaoppinen säätö tulee tehdä asennuksen yhteydessä. Ilmantiiveyden varmistamiseksi säätö olisi syytä tarkastaa ja tehdä uudestaan aina muun huollon yhteydessä. Tiivisteiden ominaisuus yhdessä oikeiden säätöjen kanssa varmistavat rakenteen tiiveyden vuosiksi eteenpäin.

HILJAINEN KÄYNTIÄÄNI

Laakeroitujen rullien ansiosta ovi liikkuu kevyesti ja hiljaisesti.

Alutech ovissa käytettävät suojatut kuulalaakerit ovat suojassa pölyltä ja kosteudelta. Kuulalaakerit eivät vaadi uudelleen voitelua ja ovat luotettavia ja pitkäikäisiä.

Katso myös

PRESTIGE

TEOLLISUUDEN NOSTO-OVI

PANEELIMALLIT