Prestige

PRESTIGE nosto-ovi on luotettava ja energiatehokas ovi pitkäikäiseenkäytöön.

Nosto-ovi kierrejousella

Nosto-ovi pystyjousella

ERINOMAINEN LÄMMÖNERISTYS

45 mm paksu paneeli takaa erinomaisen lämmöneristyskyvyn.

ALUTECH ovien lämmönläpäisykerroin(U-arvo) on 1.05 W/(m2K), jonka lämmöneristävyys ominaisuus on verrattavissa 60 cm paksuun tiiliseinään. Tämä ominaisuus auttaa sinua säästämään lämmityskustannuksissa.

Tulokset perustuvat Saksalaisen riippumattoman Rosenheim Instituutin tekemiin testeihin.

ERINOMAINEN TIIVISTYS

Pakkasenkestävä ja joustavuuden äärimmäisissäkin lämpötiloissa säilyttävä EPDM tiiviste kiertää koko oviaukon. Kaksisiipiset erikoistiivisteet ylä- ja sivureunoilla parantavat merkittävästi ilmantiiveyttä sekä lämmöneristyskykyä siipien väliin muodostuvan ilmakammion ansiosta.

Prestige mallin ovet kuuluvat testatusti parhaaseen ilmantiiveysluokkaan (luokka 5. luokka/EN12426 standardi).

SIVUKISKOJEN ASENNUS SISÄSEINÄÄN

Sivukisko sekä tiivisteet asennetaan Prestige-mallin ovissa sisäseinään, jonka ansiosta sivukisko ei ole suorassa kosketuksessa ulkoilmaan ja estää näin kylmän ilman siirtymisen sisätiloihin sitä kautta. Tämä ominaisuus lisää oven lämmöneristyskykyä sekä suojaa sivukiskoja myös ulkoilman kosteudelta.

PITKÄKESTOINEN SUOJAAVA PINNOITE

Suojaava usean kerroksen pinnoite kerrospaneeleissa ja maalatut sivulistat antavat erinomaisen suojan korroosiota vastaan.

ALUTECH kerrospaneeli läpäisee riippumattoman testilaboratorion suorittaman 750 tunnin suolasumutestin joka vastaa 15 vuoden käyttöikää rannikkoalueilla.

RUOSTUMATTOMAT OSAT

Keskisaranat ja Tupla sivurullien kannakkeet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa korkean korroosiosuojan sekä ovien luotettavan toiminnan, myös kiinteistöissä joissa vallitsee korkea ilman kosteus.

Ruostumattomat osat kuuluvat Prestige mallin vakiovarusteisiin ilman lisäveloitusta.

KORKEA TUULEN KESTÄVYYS

Kerrospaneelin paksuuden ansiosta paneeli on kestävä isku- ja tuulikuormia vastaan.

Tuulenkestävyysluokan 4, EN12424 mukaan, – ovet kestävät tuulen nopeutta 120 km/h, joka on testattu Rosenheim GmbH Instituutin (Saksa) suorittamissa testeissä.

Katso myös

TREND

TEOLLISUUDEN NOSTO-OVI

PANEELIMALLIT

Lisätyylit ja
erikoisteemat

Digitaalinen tulostus, myös omasta kuvasta